Tässä mun oma versio gnocchi-vuokaohjeesta, jota rakastan – lämmin, kotoisa ja täynnä makua. Lisäsin siihen kikherneitä ja mehukkaita kasvispyöryköitä, jotta siitä tuli vielä ravitsevampi ja proteiinipitoisempi.
Tämä on sellainen uuniruoka, joka tuoksuu kodilta paistuessaan – pehmeät gnocchit, tomaatit ja sulanut mozzarella… 💗
500 g perunagnoccheja
380 g tomaattikastiketta
1 dl vettä
2 pakettia tuoremozzarellaa
2 tomaattia
380 g säilykekikherneitä (huuhdeltuna)
Tuoretta basilikaa
230 g kasvispyöryköitä (itse käytän Boltsi Chili-tomaatti -makua)
Suolaa & vastajauhettua mustapippuria
Lisää gnocchit, tomaattikastike ja vesi uunivuokaan.
Huuhtele ja viipaloi tomaatit.
Revi mozzarella ja lisää vuokaan.
Lisää myös kikherneet.
Asettele tomaattiviipaleet vuoan päälle.
Paista 225 °C noin 30 minuuttia, kunnes pinta on kullanruskea ja kuplii.
Viimeistele tuoreella basilikalla, suolalla ja mustapippurilla.
Tarjoile lämpimänä ja nauti! 🧡
Ah miten herkullisen näköinen vuoka! Italialainen keittiö on ihan paras <3
ReplyDeleteTää on niin herkullista! Ja jep, Italialainen keittiö on paras <3
Delete